Van Holsbeeck: "We kunnen Van den Brom niets verwijten"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 9 reacties
Van Holsbeeck: "We kunnen Van den Brom niets verwijten"
Foto: © SC

Gisteren op de luchthaven van Lissabon kreeg Herman Van Holsbeeck na de nederlaag tegen Benfica nog enkele lastige vragen. Daaronder het brandje met Demy de Zeeuw die openlijk de tactiek van zijn trainer in vraag stelde.

Van Holsbeeck wil er echter ook niet meer van maken dan het is. "Nederlanders zijn veel directer dan wij Vlamingen. Dit moeten ze uitpraten als volwassen mensen", aldus Van Holsbeeck die ook kritisch was. "Ik ben altijd een De Zeeuw-fan geweest, maar de Demy van bij Ajax hebben we bij Anderlecht nog niet gezien. Hij moet eens voor de spiegel gaan staan en een eerlijke analyse maken van zijn eigen prestatie alvorens hij zulke dingen zegt. En hij is niet de enige."

De tactiek wil Van Holsbeeck niet afbreken. "In de Champions League op verplaatsing bij Benfica is het niet onlogisch dat onze coach wat meer zekerheid inbouwt, maar als je na vier minuten al een doelpunt slikt, dan hypothekeer je heel je match. We kunnen onze trainer niets verwijten, met een gelijkaardige tactiek pakten we vorig seizoen een punt op het veld van AC Milan", vertelt hij in Het Nieuwsblad.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties