Klassieker in Nederland - live te bekijken

Redactie
| 0 reacties
Klassieker in Nederland - live te bekijken
Foto: © SC

In heel de wereld staan er vandaag toppers op het appel. En u kan veel wedstrijden live meepikken. Zo ook PSV - Ajax. Hoe? Lees het hier:

De klepper van de namiddag is uiteraard PSV - Ajax. Deze rasechte klassieker in Nederland is belangrijk voor beide teams. Zowel PSV als Ajax begonnen niet super aan de competitie, maar staan wel ondanks alles niet ver van de leidersplaats.

Daarenboven is een wedstrijd in Eindhoven altijd bijzonder interessant voor de Amsterdammers. Na de kraker met Feyenoord is de klassieker tegen PSV de belangrijkste wedstrijd van het jaar. Gezien de huidige waardeverhoudingen in het Nederlandse voetbal immens belangrijk ook. 

Dankzij Unibet TV kan je helemaal gratis en live meekijken naar deze en heel veel prachtige andere wedstrijden vanavond en dat helemaal LIVE en GRATIS via Unibet. Schrijf dus zeker in via www.unibet.be/voetbalkrant!

Wat kan Bakkali?

Gok erop via onze partner. De gratis 60 euro kunnen tot 720 euro opleveren als onze jonge Belg er twee weet te scoren in de topper. Zet dus zeker in via www.unibet.be/voetbalkrant.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties