"Bouw stadion Club Brugge kon nu bezig zijn"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 24 reacties
"Bouw stadion Club Brugge kon nu bezig zijn"
Foto: © SC

Het stadiondossier is in Brugge opnieuw brandend actueel. Vorige week liep blauw-zwart een zoveelste blauwtje op in de jacht naar een nieuwe thuishaven. Volgens Patrick Moenaert was het nochtans perfect mogelijk om momenteel aan het bouwen te zijn.

Het stadiondossier in Brugge sleept ondertussen al enkele jaren aan. Verschillende locaties passeerden al op tafel en vorige week leek Club opnieuw in het zand te bijten. De Raad van State besliste toen immers dat een stadion op de Chartreuse-site onmogelijk is. Dat kan je HIER nog eens nalezen.

Ondertussen laat Patrick Moenaert op Focus-WTV een ballonnetje op omtrent het dossier. “Zo’n vijf jaar geleden stelde ik de site aan de Blankenbergsesteenweg voor”, aldus de oud-burgemeester van Brugge. “Dat plan werd destijds afgeschoten wegens mobiliteitsproblemen, maar lijkt anno 2013 nog de enige mogelijke optie. Als men me toen was gevolgd, werd het stadion op dit moment gebouwd.”

Bij Club Brugge is dan weer te horen dat er momenteel onderhandelingen aan de gang zijn met de verschillende partijen. Eén ding is zeker: het verhaal is nog lang niet geschreven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties