"Onyewu was nooit een optie voor ons"

Joris De Wolf
| 5 reacties
"Onyewu was nooit een optie voor ons"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Arnar Gretarsson, sportief directeur bij Club Brugge, hield deze namiddag een 'twinterview'. Daarbij konden fans van blauw-zwart via Twitter vragen stellen aan de Ijslander. Gretarsson beantwoordde op een halfuurtje tijd een vijftiental vragen van de supporters.

Veel supporters vroegen zich af of kersvers trainer Michel Preud’homme nog kansen zou geven aan spelers als Mémé Tchité en Laurens De Bock. “Dat is een keuze van de coach, binnen enkele weken wordt hun situatie nog eens bekeken”, zegt Gretarsson.

Er was ook veel te doen rond de centrale verdedigers. “Door de sterke prestaties van Engels en Mechele wordt het moeilijk voor Larssen om zich opnieuw in de ploeg te knokken. De naam Oguchi Onyewu heeft nooit bij ons op tafel gelegen”, aldus de Ijslander.

“Je weet natuurlijk nooit, maar het is vrij onwaarschijnlijk dat we nieuwe spelers aantrekken in Januari. We hebben al een heel grote kern. Waarschijnlijk zullen wel enkele spelers onze ploeg verlaten.”

Verder vindt Gretarsson de nieuwe spelersbus van Club Brugge uiterst geslaagd. Enkele prangende vragen als een mogelijke transfer van Lestienne in de winterstop, het nieuwe stadion en het ontslag van Garrido liet Gretarsson links liggen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties