Straks het duel tussen Fellaini en Mignolet LIVE

Redactie
| 2 reacties
Straks het duel tussen Fellaini en Mignolet LIVE
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Straks kan u live kijken naar een absolute topwedstrijd: Manchester United - Liverpool. Kan Fellaini scoren tegen Mignolet? U kan het live volgen ...

Deze week zijn er overal in Europa nationale bekers en zo ook in Engeland. Daar staat deze midweek de League Cup op het programma. Vanavond is er bijvoorbeeld een absolute topwedstrijd. Wat kan je anders zeggen van Manchester United - Liverpool? 

Manchester United verloor dit weekend ruim in de Manchester derby, ook Liverpool ging onderuit tegen Southampton. Beide teams - met Belgen - zullen dan ook gebrand zijn om terug aan te knopen met de overwinning. Wie zal het halen in Manchester?

En speelt Suarez meteen mee? Hij werd in april geschorst voor tien wedstrijden na een bijtincident, maar zo fit zijn om te spelen.

En u kan dat allemaal live bekijken, via Unibet. Dus registreer je snel via www.unibet.be/voetbalkrant en geniet van al onze Rode Duivels.

Hoe gaat deze wedstrijd verlopen? 

Als je 60 euro - de gratis wedbonus die je krijgt bij Unibet - inzet op onze Rode Duivels, kan je heel wat geld verdienen. Als Fellaini het eerste doelpunt maakt, worden de 60 gratis euro er al gauw 570. Als Simon Mignolet de nul houdt, wordt het 264 euro. Registreer je dus zeker en claim je gratis bonus.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties