Garrido: "De spelersgroep stond nog achter mij"

Garrido: "De spelersgroep stond nog achter mij"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Juan Carlos Garrido is het niet eens met zijn ontslag bij Club Brugge. De Spanjaard vindt dat hij geen tijd heeft gekregen om zijn project af te ronden. In HLN blikt hij met enige weemoed terug op zijn periode bij blauw-zwart.

De manier waarop Garrido aan de kant werd geschoven, was kort en bondig. "'s Ochtends kreeg ik een telefoontje van Vincent Mannaert. 'Het is voorbij', zei hij. Maar een uitleg gaf hij niet en ik heb er ook niet naar gevraagd. Ik heb geantwoord: 'Ik ben het er niet mee eens.' Maar da's een normale reactie, zeker?(lacht)Daarna was ons gesprek voorbij. Het had ook geen zin om in discussie te gaan."

Garrido had - in tegenstelling tot wat men bij Brugge beweert - niet het gevoel dat de spelers niet meer achter hem stonden. "Ik had dat gevoel totaal niet. Kijk, vijf minuten na de zege tegen Anderlecht heeft een basisspeler mij deze sms gestuurd: 'Deze zege is ook van jou, coach!' En zo heb ik nog tal van berichten gekregen."

Dat er geen hoop op beterschap meer was, vindt hij ook maar een flauw excuus. "Dat is hun gedacht. Ik weet niet waarop ze zich baseren, maar ik zag ons op training almaar beter presteren en ik zag de groep iedere dag beter op elkaar ingespeeld raken. Club heeft een fantastische ploeg en is een grote titelkandidaat. Ik blijf daar bij."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties