Reactie D'Haene duidelijk: "Was geen trekfout"

D'Haene duidelijk: "Was geen trekfout"
Foto: © SC

Lokeren verloor met 2-4 van Zulte Waregem. Harbaoui wist nog te milderen vanop de strafschopstip, na een trekfout van D'Haene op de spits. "Het was geen trekfout", aldus een duidelijke centrale verdediger van Zulte Waregem.

Aernout Van Lindt in Lokeren

"Het was zeker geen trekfout. Maar goed: er zaten in de hele wedstrijd een pak foutieve beslissingen van de scheidsrechter. Ik vond bijvoorbeeld ook het tweede geel voor Junior heel erg zwaar, zeker om een tweede geel voor te geven", aldus D'Haene.

Maar de punten zijn niettemin weer binnen voor Zulte Waregem. D'Haene zelf analyseerde de wedstrijd van Essevee als goed: "Al bij al moeten we tevreden zijn van deze wedstrijd", aldus de centrale verdediger.

"Lokeren altijd lastig"

Daarmee weet Zulte Waregem een lastige klip te omzeilen: "Tegen Lokeren hebben we het altijd moeilijk, of dat dan thuis of op verplaatsing is. Ik ben dan ook blij dat we hebben kunnen winnen."

We probeerden ook een reactie van Harbaoui te krijgen, maar die had haast: "Ik moet nu echt weg, maar jullie mogen altijd bellen vanavond", aldus de spits van Lokeren. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties