Reactie De Boeck: "Goals weggegeven"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 3 reacties
De Boeck: "Goals weggegeven"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Glen De Boeck laakte na afloop van Kortrijk - Waasland-Beveren de tegengoals die zijn team moest slikken. Stuk voor stuk vermijdbaar vindt de coach.

Sander De Graeve in Kortrijk

"Met Aboubakar kregen we de eerste grote kans. Op training heeft hij er al moeilijkere gemaakt, maar deze ging er niet in. Daarna kwam er het foutje van Colin en moesten we achter de fielten aan lopen. Ik ben wel tevreden over hoe we dan terugkwamen."

Waar hij niet over te spreken is, is de aard van de Kortrijkzaanse goals. "Die tweede, enkele seconden na rust, mochten we nooit slikken. Dat was een onnodig tegendoelpunt", aldus Glen De Boeck. "Moest die bal van Oussalah op de paal binnengaan, dan had ik er minder problemen mee. Dat was tenminste een mooie actie."

Waasland-Beveren kon wel tevreden zijn met de prestatie. "Hein zei me dat we een erg goeie ploeg zijn, maar dat we nog niet de punten halen die ons niveau verdient." Hij gaf ook nog een compliment aan zijn spelers. "De jongens hebben er echt voor geknokt. Ik kan hen niets verwijten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties