"Wij hebben het beste spitsenduo in de Premier League"

Joris De Wolf
| 4 reacties
"Wij hebben het beste spitsenduo in de Premier League"
Foto: © SC

Brendan Rodgers, trainer van Liverpool, steekt zijn bewondering voor zijn aanvallers Luis Suarez en Daniel Sturridge niet onder stoelen of banken. Na de 1-3 overwinning op het veld van Sunderland noemde hij zijn spitsenduo het beste in de Premier League.

Na zijn schorsing van tien wedstrijden maakte Suarez het voorbije weekend zijn wederoptreden voor The Reds. Met twee doelpunten was hij van levensbelang voor Liverpool. Ook Daniel Sturridge stond weer aan het kanon. De 24-jarige spits houdt zijn sterkte seizoensstart vol en zit al aan vijf doelpunten.

“Ik denk niet dat er een beter spitsenduo rondloopt in deze competitie”, zei Rodgers na de wedstrijd aan de Britse pers. “Ik ben er zeker van dat de twee nog kunnen groeien als duo. Op training zie je continu vooruitgang. Ze voelen elkaar perfect aan”, besluit de Noord-Ierse oefenmeester.   

Door de overwinning in het Stadium Of Light staat Liverpool nu op een tweede plaats in het klassement. Volgende week speelt de ploeg van Simon Mignolet thuis tegen degradatiekandidaat Crystal Palace.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties