Czerniatynski verdedigt Bathsuayi: "Geen drama van maken"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 3 reacties
Czerniatynski verdedigt Bathsuayi: "Geen drama van maken"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Michy Bathsuayi staat dicht bij een selectie voor de Rode Duivels, maar de jongeling van Standard maakte het bont nadat hij werd betrapt met een alarmpistool in zijn wagen. Vergooit hij hiermee zijn kansen bij de nationale ploeg? Voetbalkrant.com ging ten rade bij Alex Czerniatynski.

Door Timothy Collard

De voormalige spits van de Rode Duivels tilt niet al te zwaar aan het voorval. “Ik ben natuurlijk de bondscoach niet, maar hij is in mijn ogen één van de beste spitsen in België op dit moment. Wat hem nu overkwam, is niet hetzelfde als het geval-Lestienne. Dit gebeurde in de privésfeer.”

Volgens Czernia moet Batshuayi nu aantonen dat hij wel degelijk aanspraak maakt op een selectie. “Hij staat héél dicht bij zijn eerste selectie en moet nu vooral tonen dat hij een prof is. Maar we moeten er ook weer geen drama van maken. Uiteindelijk ging het toch ook niet om een echt pistool, maar om een alarmpistool, hé.”

“Maar die jonge gasten moeten wel opletten met wat ze doen. Vanaf het moment dat ze een foutje maken, wordt dat meteen breed uitgesmeerd in de media. Dat is ook normaal, want we leven in 2013 en de media zit overal kort op”, besluit de voormalige goaltjesdief van Anderlecht en Standard.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties