De Bruyne geeft niet op: "Ik ben een vechter"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 34 reacties
De Bruyne geeft niet op: "Ik ben een vechter"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kevin De Bruyne gaat door een moeilijke periode bij Chelsea. De Rode Duivel werd de laatste weken steevast gepasseerd door José Mourinho en moet nu zelfs meetrainen met de beloften. Toch blijft onze landgenoot niet bij de pakken zitten.

In The Independent reageerde De Bruyne kort op zijn situatie. “Ik ben een vechter. Dat heb ik geleerd in mijn periodes bij Genk en Werder Bremen. Daar moest ik ook knokken voor mijn plaats, alleen is er bij Chelsea meer concurrentie.”

Geen probleem voor Rode Duivels

Voormalig bondscoach Aimé Anthuenis ziet voorlopig nog geen problemen aankomen voor de Rode Duivels. “In mijn tijd zat de helft van de jongens die in het buitenland speelden op de bank of in de tribune. Dat De Bruyne nu enkele wedstrijden niet speelt, is geen probleem”, aldus Anthuenis aan Het Belang van Limburg.

“Het wordt pas vervelend als de situatie twee maanden aanhoudt, maar de interlands tegen Kroatië en Wales komen er al snel aan. Mocht ik bondscoach zijn, zou ik De Bruyne gewoon behandelen als een titularis. Het kan zelfs een voordeel zijn dat hij niet speelt. Je krijgt als bondscoach dan een speler die dubbel zo gemotiveerd is.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties