Van den Brom laat (iets) in zijn kaarten kijken

Van den Brom laat (iets) in zijn kaarten kijken
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Komt John van den Brom morgen met verrassingen aanzetten? Normaal gezien zal dat wel meevallen en schakelt hij terug over naar zijn 4-3-3 waarbij Acheampong ook deze keer op de bank zal belanden.

En deze keer kunnen we de keuze begrijpen. Niet alleen kent de Ghanees een (logische) mindere periode, maar ook moet het middenveld en de aansluiting met de aanval verzorgd worden. Daarbij zou Suarez dus naar links verhuizen, zal Praet achter diepe spits Mitrovic spelen en... zal Tielemans blijven staan.

Van den Brom wou niet zover gaan om dat toe te geven, maar dat zou wel de logische oplossing zijn. "Ik kijk naar wat ik gezien heb in de vorige wedstrijd. De eerste helft tegen Lierse was niet goed, maar in de tweede helft hebben 'de jonkies' zich geprofileerd. Je kijkt ook altijd eerst naar de manier waarop je wil spelen en daar kies je dan je spelers bij. Maar Tielemans is inderdaad een serieuze optie", liet Van den Brom weten.

Mitrovic werd klaargestoomd

En dan Mitrovic. Van hem wordt weer enorm veel verwacht nadat hij tegen Benfica en Club Brugge toch wel wat door de mand viel. Van den Brom hoopt dat hij door zijn schorsing het hoofd leeggemaakt heeft. "Laten we duidelijk zijn: Mitrovic heeft sinds Club Brugge geen rust gekregen. We hebben hem klaargestoomd voor deze match. We hebben hem bewust wat uit de groepstraining gehouden en individueel met hem gewerkt. Sinds gisteren heeft hij aangesloten bij de groep en ik denk dat we de juiste keuze daarbij gemaakt hebben."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties