Essevee-preses: "Wie weet blijven Hazard en Malanda"

Essevee-preses: "Wie weet blijven Hazard en Malanda"
Foto: © SC

Volg Zulte Waregem nu via WhatsApp!

Willy Naessens heeft al de aandelen van Patrick Decuyper in handen sinds gisteren. Dat verhaal is dus afgelopen en nu kan de voorzitter van Zulte Waregem zich concentreren op andere zaken.

Naessens wil de club immers herstructureren. "We werken aan een nieuw organigram, dat rond Nieuwjaar klaar moet zijn", zegt hij in Het Nieuwsblad. "Dury wordt daar heel nauw bij betrokken. Hij doet zijn job als technisch directeur heel goed. Hij rekent mee met het budget van de club. De waarde van de club werd ten tijde van de perikelen van ­Decuyper op 6 miljoen geschat, ondertussen moet dat tussen de 8 en 10 miljoen zijn."

Naessens denkt daarbij ook al aan de toekomst. Twee belangrijke pionnen dreigen immers volgend seizoen te vertrekken. "Sportief zit het goed. Alleen Hazard, die dankzij Decuyper bij ons zit, en Junior Malanda zijn niet van ons. Akkoord we leiden Hazard op voor Chelsea, maar hij trekt ondertussen de club mee omhoog. Wie zegt trouwens dat hij volgend seizoen niet blijft? Malanda, idem dito. Als hij zich niet klaar voelt voor de Duitse competitie, doet hij er hier misschien nog een jaar bij."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties