Blessurezorgen bij wereldkampioen

Blessurezorgen bij wereldkampioen
Foto: © SC

Niet alleen de Rode Duivels worden geteisterd door blessures. Ook bij wereldkampioen Spanje zijn verscheidene spelers onbeschikbaar voor de beslissende duels tegen Wit- Rusland en Georgië.

Spaans bondscoach Del Bosque moet voor de laatste twee kwalificatiewedstrijden een pak sleutelspelers missen. Puyol, Thiago en Xabi Alonso staan voor lange tijd aan de kant, maar de voorbije dagen moesten nog een aantal spelers afhaken. Zo houdt een enkelblessure Fernando Torres twee à drie weken aan de kant en de recentste afvaller is Napels-speler Albiol. De verdediger kampt met een hamstringblessure.  Del Bosque kan ook niet rekenen op Jordi Alba.  

Spanje speelt volgende week vrijdag in Mallorca tegen Wit-Rusland en vier dagen later ontvangt La Roja in Albacete Georgië.  De wereldkampioen moet nog vier punten pakken om zeker te zijn van deelname aan het WK in Brazilië. Del Bosque maakte gisteren (voor Albiol uitviel) volgende selectie bekend: Casillas, Valdés, Reina, Juanfran, Arbeloa, Piqué, Ramos, Albiol, Alberto Moreno, Monreal, Busquets, Mario Suárez, Koke, Xavi, Iniesta, Isco, Navas, Pedro, Cesc, Villa, Negredo, Silva en Mata.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties