Hubert: "Geen revanchegevoelens tegenover Genk"

Joris De Wolf
| 1 reacties
Hubert: "Geen revanchegevoelens tegenover Genk"
Foto: © SC

Voor David Hubert wordt het zondag een blij weerzien met zijn ex-club. De 25-jarige middenvelder speelde meer dan tien jaar in het shirt van Racing Genk. Deze zomer maakte de Brusselaar definitief de overstap naar de Oost-Vlamingen. Voetbalkrant.com had een gesprek met de Buffalo.

Hubert kwam tijdens de winterstop van vorig jaar op uitleenbasis over van Racing Genk. Bij de Buffalo’s wist hij meteen een basisplaats te veroveren. AA Gent zag wel iets in de verdedigende middenvelder en contracteerde hem. Ook dit seizoen heeft Hubert een vast stekje in de Ghelamco Arena.

“Het is altijd een blij weerzien met mijn ex-ploegmaats”, zegt Hubert. “Ik heb meer dan tien jaar voor de Limburgers gespeeld en ik heb er vrienden voor het leven gemaakt. Ik heb nog steeds contact met enkele Genk-spelers. Maar nu focus ik me natuurlijk alleen maar op Gent.”

“Deze wedstrijd is uiteraard iets specialer dan een andere, maar ik heb tegenover Genk zeker geen revanchegevoelens. Ik denk niet dat ik hen iets te bewijzen heb. In mijn Genk-periode heb ik me ook telkens voor de volle 100% ingezet”, besluit Hubert.

Zondagavond staat de clash tussen Gent en Genk op het programma. Voor nieuwbakken Gent-trainer Mircea Rednic de ideale kans om de Oost-Vlamingen na een matige start opnieuw op de rails te zetten. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties