"Benteke blijft nummer één, ondanks twee goals Lukaku"

"Benteke blijft nummer één, ondanks twee goals Lukaku"
Foto: © SC

Romelu Lukaku leverde vrijdagavond een knalprestatie af door in en tegen Kroatië twee keer te gaan scoren. Het verzekerde de Rode Duivels van een plaats op het WK in Brazilië van volgend jaar, maar toch blijft Benteke de nummer één.

Benteke verdiende het afgelopen jaar meer dan zijn sporen en blijft op het hoogste schavotje staan in de pikorde volgens voormalig international Franky Van Der Elst. “Ondanks de twee doelpunten van Lukaku, blijft Benteke de nummer één."

"Terecht, op basis van wat die laatste het afgelopen jaar heeft laten zien. Maar Lukaku zit hem op de hielen en dat is goed voor Wilmots natuurlijk”, aldus de voormalige speler van Club Brugge in Het Nieuwsblad.

Maar of het nu Lukaku is, of Benteke die speelt: een échte spits staat er sowieso. “Je mag toch niet vergeten dat we anderhalf jaar geleden, voor de start van deze campagne, in Engeland nog zonder spits speelden. Ik geloof niet dat Wilmots dat nu nog ooit in zijn hoofd zal halen. Dat zou nu niet meer gepikt worden door de media."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties