Entourage Januzaj speelt het hard

Timothy Collard
Timothy Collard
| 71 reacties
Entourage Januzaj speelt het hard
Foto: © SC

Adnan Januzaj is er nog steeds niet uit met Manchester United wat betreft een nieuw en verbeterd contract. Europese topclubs staan in de rij en de entourage van onze landgenoot wil dan ook het onderste uit de kan halen.

Manchester City, Barcelona, Juventus en Bayern München: allemaal volgen ze de onderhandelingen tussen Januzaj en The Mancunians met argusogen. United zelf wil het goudhaantje liefst zo snel mogelijk langer aan zich binden, maar dan moet het wel met een smak geld over de brug komen.

Zo zouden de zaakwaarnemers van de Albanese Belg maar liefst 117.000 euro aan tekengeld wensen, zo meldt The Daily Star. Dat is een serieus bedrag voor een nog steeds maar achttienjarige speler die nog alles te bewijzen heeft, maar toch lijkt het niet onwaarschijnlijk dat United dat bedrag zal ophoesten.

Geen nieuw Pogba-scenario

De regerende Engelse kampioen wil een nieuw Pogba-scenario immers koste wat het kost vermijden. Het wil niet opnieuw een jong toptalent bij een andere topclub zien openbloeien en dus lijkt met geld over de brug komen de enige oplossing.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties