Hasselbaink: "Ik hou van deze groep alsof het mijn kinderen zijn"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 21 reacties
Hasselbaink: "Ik hou van deze groep alsof het mijn kinderen zijn"
Foto: © SC

Jerrel Hasselbaink staat sinds de zomer aan het roer bij Antwerp en beklaagde zich zijn overgang nog geen seconde. De Nederlandse pers vindt het nog steeds een opmerkelijk verhaal en daarom deed de oefenmeester zijn verhaal nog eens in Het Algemeen Dagblad.

Doorheen zijn carrière speelde Hasselbaink voor onder meer Chelsea en Atlético Madrid. Toch had hij helemaal geen problemen om zich aan te passen aan de Belgische tweede klasse. “Ik heb ook nog op een lager niveau gespeeld. Zolang je spelers hebt die willen groeien, maakt het niet uit op welk niveau je zit. Ik vind het bovendien prachtig om met deze jongens te werken. Ik heb een heel goede groep. Ik hou echt van ze alsof ze mijn eigen kinderen zijn.”

Maar toch steekt de Nederlandse oefenmeester zijn ambitie niet onder stoelen of banken. “Als trainer ben ik net zo ambitieus als tijdens mijn spelerscarrière. Als je dat niet bent, moet je er niet aan beginnen. Ik heb voor één jaar getekend, wat er daarna gebeurt, zie ik wel. Maar dit is voor mij een mooie club om te beginnen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 16:00 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties