Reactie Lukaku: "Ik heb toch mijn statistieken nog wat opgesmukt'

Lukaku: "Ik heb toch mijn statistieken nog wat opgesmukt'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Romelu Lukaku kwam tegen Wales niet tot scoren. Nochtans had hij een paar goede kansen, maar ook hij voelde de vermoeidheid na een weekendje waar rust niet op de eerste plaats stond.

Lukaku was trouwens niet de enige. Ook Hazard, De Bruyne en Mirallas spraken over 'zware benen'. "We hadden kansen, maar het was of net naast, of net over of een foute pass op het einde", aldus Lukaku. "Het zijn kleine foutjes die we vandaag maakten, maar dat moeten we zo snel mogelijk vergeten en progressie blijven maken."

"Zoiets kan gebeuren na de festiviteiten van het weekend", lachte Lukaku die samen met de ploeg zaterdagavond serieus de bloemetjes ging buitenzetten. Verdiend ook na een zware campagne. "Er was ook minder ruimte voor mij."

Toch leverde Lukaku nog een mooie assist af voor De Bruyne. "Ik heb al gezegd dat ik meer belang ga hechten aan mijn statistieken. Met die assist er bij ben ik toch tevreden."

En nu weer de goals aan elkaar gaan rijgen bij Everton. "Na mijn prestaties van vorig seizoen en de laatste weken nemen ze me wel serieus in de Premier League. Dat is toch een leuke constatatie", knipoogde hij nog.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties