Essevee-keeperdag op maandag 28 oktober met Bossut

Essevee-keeperdag op maandag 28 oktober met Bossut
Foto: © SC

Volg Zulte Waregem nu via WhatsApp!

Op maandag 28 oktober houdt Zulte Waregem voor de derde keer een Essevee-keeperdag voor jongeren van 7 tot 14 jaar. Professionele keepertrainers geven specifieke trainingen, de drie doelmannen van Zulte Waregem komen tips geven en zullen diploma's uitreiken.

In het herfstverlof is er tijd voor ontspanning. Voor jonge keepers tussen 7 en 14 jaar een ideale dag om eens naar de Essevee-keeperdag te komen, die al voor de derde keer wordt georganiseerd.

"Het is een ideale mogelijkheid voor jonge keepers uit de regio om kennis te maken met de werking van de club. We willen alle keepertjes op en top begeleiden en de kneepjes van het vak leren met professionele en gediplomeerde keepertrainers", aldus Gianny De Vos.

Tips van de doelmannen

Keepertrainers van de jeugdacademie (John Dujardin, Gino Deblock en Peter Vanlaeke) zetten mee hun schouders onder het initiatief, en ook Sammy Bossut, Sébastien Bruzzese en Salvatore Crimi komen tips geven op maandag 28 oktober.

De keepers zullen ook op de foto gaan met de jonge keepertjes en een diploma uitreiken. Er is een mogelijkheid tot het aankopen van handschoenen van Real en elke deelnemer gaat met een Patrick-keeperuitrusting naar huis.

Inschrijven kan via jeugdsecretariaat@essevee.be tegen de prijs van 55 euro. Snel zijn is de boodschap, want er zijn niet al te veel plaatsen meer beschikbaar.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties