Feyenoord laat zich verrassen in de slotminuut

Joris De Wolf
| 4 reacties

Feyenoord is er niet in geslaagd om de drie punten mee te pakken uit Deventer. Tegen Go Ahead Eagles kwamen de troepen van Ronald Koeman niet verder dan een 2-2 gelijkspel.

De Rotterdammers begonnen goed aan de wedstrijd. Na amper zeventien minuten scoorde verdediger Stefan de Vrij de openingstreffer. Na een hoekschop van Clasie kon de Oranje-internaional vrijstaand de bal aannemen en in de verste hoek voorbij Room schieten.

Na de koffie kwam de thuisploeg veel gemotiveerder uit de kleedkamer en dat resulteerde meteen in een doelpunt. Linksback Amevor haalde verschroeiend uit en bracht de bordjes opnieuw in evenwicht. Nadien nam Feyenoord opnieuw het initiatief over. Op een voorzet van Anderlecht-huurling Armenteros kopte de vrijstaande Pelle de bal over.

Op het uur zorgde Lex Immers dan toch voor de Rotterdamse voorsprong. Pelle kon net niet de voorzet van Nelom binnenglijden, maar Immers was goed gevolgd en prikte de 1-2 tegen de netten.

Na het doelpunt controleerde Feyenoord de wedstrijd tot een minuut voor affluiten. Marnix Kolder schoot met een gemeten vrije trap het leer via de binnenkant van de paal voorbij doelman Mulder. Een bittere pil voor Feyenoord die de kans liet liggen om de leiding te pakken in de Eredivisie.