Durft Van den Brom amper 21-jarige ploeg opstellen tegen PSG?

Durft Van den Brom amper 21-jarige ploeg opstellen tegen PSG?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gezien wat Ibrahimovic en Cavani zaterdag uit hun sloffen geschud hebben? John van den Brom mag zich dus terecht ongerust maken voor de wedstrijd van woensdag. Durft hij met zijn peutertuin ook de strijd aangaan met de wereldsterren?

De ploeg die vrijdag op het veld stond tegen Bergen was nog geen 21 jaar oud. Suarez was met zijn 25 lentes het ouderdomsdeken, gevolgd door 23-jarigen als Kouyate en Nuytinck. Voor de rest een hoop heel prille twintigers en tieners. Genoeg om het wereldelftal van de Parijzenaars af te stoppen?

Niemand die er aan twijfelt dat jongens als Mbemba, Tielemans, Praet en Mitrovic talent hebben, maar ze moeten opboksen tegen ervaren en geslepen jongens, gestaald door vele oorlogen, door de wol geverfd bij andere topclubs.

De grote vraag is dus of er straks toch geen rol weggelegd is voor een Gillet of Deschacht. Jongens die al menig watertje doorzwommen hebben, maar inderdaad met een dip af te rekenen hebben. John van den Brom heeft ook nog Kljestan en De Zeeuw die voor wat rust kunnen zorgen. Maar zij zijn nu ook niet direct de grote leiders op het veld.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties