Iniesta staat dicht bij nieuw contract in Camp Nou

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Iniesta staat dicht bij nieuw contract in Camp Nou
Foto: © SC

Andrés Iniesta gaat wellicht eerstdaags zijn contract verlengen bij FC Barcelona. Dat liet de Catalaanse topclub dinsdag weten via haar officiële kanalen. Als de middenvelder effectief zijn krabbel zet onder het contract, dan beëindigt hij zo goed als zeker zijn carrière bij Barça.

Barcelona haalde de in 1996 twaalfjarige Iniesta weg bij Albacete. In 2002 debuteerde El Blanquito in het eerste elftal van De Blaugrana en door de jaren heen ontpopte hij zich tot een onmisbare schakel in het Catalaanse geheel.

Dinsdag liet Barça weten dat het er bijna uit is met Iniesta wat betreft een nieuwe en verbeterde overeenkomst. “Hij zal voor vijf seizoenen bijtekenen. Maar de onderhandelingen zijn voorlopig nog aan de gang en beide partijen willen heel graag tot een akkoord komen”, aldus vicevoorzitter Josep Maria Bartomeu aan Barça TV.

De nieuwe deal zal de 29-jarige Catalaan alvast geen windeieren leggen als we Bartomeu mogen geloven. “Iniesta zal één van de best betaalde spelers worden aangezien hij ook een van de beste spelers in Europa is.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties