Reactie Luzon: "Zelfs met zes spelers hadden we niet verloren"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 7 reacties
Luzon: "Zelfs met zes spelers hadden we niet verloren"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard slaagde er zondagavond in om een punt te pakken tegen Anderlecht. Coach Guy Luzon zag twee spelers van het veld gestuurd worden met rood, maar toch was de Israëlische oefenmeester trots op zijn elftal.

De Standard-coach gaf na de wedstrijd aan dat hij naar het Astridpark was afgezakt om de volle buit mee te nemen, maar dat lukte uiteindelijk niet. “We wilden hier komen winnen, dus ik kan niet tevreden zijn met het resultaat. Toen ik aankwam in België vertelde men mij dat Anderlecht altijd voordeel heeft bij de arbitrage en ik moet zeggen dat dat blijkbaar wel klopt.”

“Wij kregen heel wat gele en rode kaarten, terwijl Anderlecht niet één kaart kreeg. De scheids maakte ook veel fouten. Zo was de fout op Mujangi Bia een honderd procent strafschop en kreeg Bathsuayi ook een elleboog te verwerken.”

"Zelfs al hadden we hier met zes gespeeld hadden we nog niet verloren"

Maar Standard schuwde de duels niet en dat stemde Luzon dan ook tevreden. “Zelfs al hadden we hier met zes gespeeld hadden we nog niet verloren. We speelden hier met de spirit van Standard en ik ben trots op mijn spelers. Als we zo spelen, dan maak ik me geen zorgen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties