Reactie Wilmet: "Alles is mogelijk tegen Anderlecht"

Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Wilmet: "Alles is mogelijk tegen Anderlecht"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Oostende pakte zaterdag drie hele belangrijke punten op het veld van Lierse. Het zorgt voor een boost in het kamp van de kustploeg die woensdag al Anderlecht ontvangt.

Robby Moren in Lier

"We hebben een goede wedstrijd gespeeld. We voetbalden goed in blok en we deden het goed in balbezit. Ons harde werk van op de trainingen rendeert", vertelt de middenvelder aan Voetbalkrant.com. "We hebben een ganse week goed gewerkt op training en deze wedstrijd tot in de puntjes voorbereid."

Coach Vanderbiest gooide zijn elftal door elkaar. Voor Wilmet betekende het dat hij opnieuw een basisstek kreeg. "De coach is de baas, hij neemt de beslissingen en die moet je als speler respecteren. Als speler weet je dat je nooit zeker bent van je plaats en dat je hard moet werken."

"Goed om nu Anderlecht te ontvangen"

Na deze belangrijke driepunter kan Oostende woensdag de wedstrijd tegen Anderlecht met een goed gevoel aanvatten. "Dit is inderdaad goed om Anderlecht te ontvangen. We moeten ook woensdag goed in blok spelen zoals tegen Lierse. In voetbal is alles mogelijk. Bovendien zullen de supporters, net als vandaag, van de eerste tot de laatste minuut achter ons staan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties