Lokeren-fans: "Gaven stoeltjes aan stewards"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 10 reacties
Lokeren-fans: "Gaven stoeltjes aan stewards"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Afgelopen zaterdag won Sporting Lokeren 'de Wase Clasico' bij Waasland-Beveren met 0-2. In de media was heel wat te doen omtrent de Lokeren-fans die stoeltjes op het speelveld gooiden. "Nochtans gaven onze supporters die loszittende projectielen gewoon aan de stewards."

Sporting Lokeren won afgelopen weekend  met 0-2 bij Waasland-Beveren. Na de rode kaart van Bas Sibum was een pak te doen omtrent enkele stoeltjes die uit het vak van Sporting Lokeren het veld opvlogen. “Onze fans gaven die loszittende stoeltjes nochtans gewoon aan de stewards”, gaat Mary Dieleman in de verdediging. “Het was simpelweg gevaarlijk om te zien op welke manier ze waren vastgemaakt.”

“Ik wil niet ontkennen dat er enkele stoeltjes op het veld zijn gegooid”, gaat de voorzitster van de Lokerse Supportersfederatie verder. “Dat betreur ik dan ook. De trouwe fans worden nu in een slecht daglicht gesteld door enkelingen die zich niet kunnen beheersen. En dat terwijl onze supporters een volledige match de ploeg ten volle steunden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties