Reactie Vanden Borre: "Ik weet nu wat mijn plaats is"

Vanden Borre: "Ik weet nu wat mijn plaats is"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

John van den Brom duidde vrijdag op zijn persconferentie Anthony Vanden Borre nog aan als derde optie op de rechtsachter. Maar kijk hoe snel het kan keren, want zondag stond hij al bijna 45 minuten op het veld... als rechtsachter.

Chancel Mbemba is nummer 1, Guillaume Gillet nummer 2 en Vanden Borre 3 als rechtsachter. Voor Vanden Borre moet het pijnlijk om lezen geweest zijn, maar de speeltijd tegen Standard zal al iets goedgemaakt hebben. "Normaal gezien zat ik zelfs niet in de achttien, maar door de blessure van Suarez werden Najar en ikzelf meegenomen op afzondering. Uiteindelijk kreeg ik de vrijgekomen plaats", aldus Vanden Borre. "Je ziet hoe snel het kan gaan: vrijdag nog derde keuze en vandaag op het veld."

Vanden Borre een beetje kennende, smeult het wel binnenin, maar voorlopig houdt hij alles goed onder controle. "Pfff, ik ben niet ongeduldig. Ik weet nu wat mijn plaats is. Ik zwijg en blijf gewoon verder werken. Ik ben al tien jaar prof, niets verbaast me nog."

"Ik wil me hier nog altijd bewijzen"

Er werd al gesproken over een uitleenbeurt in januari. "Daar ben ik nu nog niet mee bezig. Ik wil me hier nog altijd bewijzen en daarvoor werk ik hard. Ik weet wat de coach denkt, maar ik zwijg en blijf voor mezelf werken."

Woensdag zou hij zichzelf al kunnen bewijzen in Oostende nu Gillet geblesseerd is. "Wie weet? Er is klaar zijn en 'klaar zijn'. Om echt klaar te zijn moet ik af en toe minuten spelen. Daarom ben ik blij met die van vandaag."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties