Preud'homme: "Geen nul op negen verwacht"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 61 reacties
Preud'homme: "Geen nul op negen verwacht"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Michel Preud'homme leed gisteren zijn derde opeenvolgende nederlaag als trainer van Club Brugge. De Luikenaar vraagt echter geduld. "Ik zag voor het eerst het spel dat ik met Club beoog."

Cédric De Volder in Brugge

De stadstitel wordt de komende maanden gedragen door Cercle Brugge. De Vereniging won de derby met 2-0. Op de persbabbel na de wedstrijd zat echter geen geslagen Michel Preud’homme. De oefenmeester leek tevreden met het geleverde spel. Al zal hij zelf ook wel beseffen dat er een (aanvallend) probleem aan het rijzen is op Olympia.

Vooral de start van Club was indrukwekkend. “We speelden een schitterende eerste halfuur”, beaamt ook de Luikenaar. “Een 0-3-voorsprong zou niet overdreven geweest zijn. Maar Cercle scoort bij het eerste kansje.”

"Victor mag niet reageren"

De voormalige oefenmeester van onder meer KAA Gent, Standard en FC Twente weigert zijn ploeg af te vallen. “Ik zag voor het eerst het spel dat ik met Club beoog. Ook in de tweede helft slaagden we erin om Cercle tegen de eigen doellijn te drukken. Dat vind ik allemaal positief. Al moet ik toegeven dat ik geen nul op negen had verwacht.”

In de eerste helft liep Victor Vazquez tegen een domme rode kaart aan. Preud’homme neemt de Catalaan echter in bescherming. “Ik vond de rode kaart een zware straf”, besluit de Luikenaar. “Victor mag niet reageren, maar er moet ook rekening worden gehouden met het truitje-trek van Kristof D’haene. Meer wil ik er niet over zeggen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties