Porto-tandem naar Manchester?

Leander Mespreuve
| 16 reacties
Porto-tandem naar Manchester?
Foto: © SC

De interesse van de grote twee uit Manchester in ex-Standard-verdediger Eliaquim Mangala is niet nieuw. Volgens The Daily Star Sunday zullen beide clubs komende winter strijden om de handtekening van de centrale FC Porto-tandem.

Mangala en Nicolas Otamendi beleven voorlopig een geweldige seizoen bij FC Porto. Beide heren zijn onmisbare schakels in het team van de Portugese koploper. De interesse van United en City begint daarom steeds concreter te worden, mede door de slechte resultaten van de twee Engelse topclubs.

Het prijskaartje die op het voorhoofd van beide heren kleeft is niet mis. De waarde van de 22-jarige Mangala wordt geschat op 50 miljoen, terwijl Otamendi (25 lentes) 30 miljoen moet kosten. Deze winter zou een bod klaarliggen van 75 miljoen euro om de twee naar Manchester te halen. Welke van de twee clubs het geld klaarliggen heeft, blijft voorlopig gissen.

Otamendi wordt niet enkel in verband gebracht met City en United. Ook José Mourinho sprak al zijn bewondering uit voor de Argentijnse verdediger. Genoeg kapers op de kust, de enige zekerheid is dat Porto alweer als (financiële) winnaar uit de strijd zal komen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties