Reactie Vanden Borre: Tuurlijk kan ik nog beter"

Vanden Borre: Tuurlijk kan ik nog beter"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anthony Vanden Borre is terug! De rechtsachter zette tegen PSG een heel sterke wedstrijd neer tegen topspelers als Maxwell en Lavezzi. De verdediger genoot duidelijk op het veld en lijkt op enkele maanden tijd ook volwassen geworden te zijn.

Vijfentwintig is hij nu en eindelijk lijkt Vanden Borre de boodschap begrepen te hebben. Gedaan met de capriolen, maar spreken met de voeten. En dat deed hij tegen PSG. "Ongelooflijk resultaat", knikte hij na de match. "We hadden hier zelfs kunnen winnen en dat zou niet gestolen zijn. We speelden als een echt blok en op de tegenaanval kwamen we er enkele keren goed uit. Dit geeft vertrouwen!"

Zelf kon Vanden Borre zeker tevreden zijn met zijn prestatie. "Dat ben ik ook, maar ik kan nog beter. Hoe kan het ook anders? Ik heb bijna anderhalf jaar geen match gespeeld en nu drie op een week tijd. Tuurlijk is er nog ruimte voor progressie."

Maar Anthony had ook lof voor zijn ploegmaats. "Gezien wat voor werk Praet voor mij heeft opgeknapt? Dat is klasse. Die tegengoal? We zijn nog jong en dan maak je soms foutjes. Het is alvast een les voor de volgende matchen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties