Hier zal onze nationale ploeg verblijven in Brazilië

Joris De Wolf
| 5 reacties
Hier zal onze nationale ploeg verblijven in Brazilië
Foto: © SC

Het WK in Brazilië nadert met rasse schreden. Onze nationale ploeg zal in het Paradise Golf & Lake Resort verblijven. Het hotel ligt op 60 kilometer van Sao Paulo. Bondscoach Marc Wilmots is onder de indruk van de accommodatie.

Wilmots is in zijn nopjes met de keuze voor het Paradise Golf & Lake Resort. “We hebben er echt alles wat we nodig hebben. Aan het hotel zijn er twee voetbalterreinen die in perfecte staat zijn. Dat is in Brazilië uiterst belangrijk. Met het moeilijke klimaat is het niet makkelijk om een ideale locatie te vinden.”

Over een mogelijke stage naar aanloop van het WK is nog niets beslist. “Na de loting zullen we daar pas over kunnen beslissen. We moeten eerst weten waar we spelen in Brazilië.”

Volgende week spelen Marc Wilmots en co twee oefenwedstrijden, tegen Colombia en tegen Japan. In het voorjaar zou er nog een wedstrijd tegen Ivoorkust op het programma staan. “We hebben een akkoord met Ivoorkust, maar we moeten eerst de loting afwachten. Als we bij hen in de poule zitten, gaat de wedstrijd niet door.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties