Blessure en schorsingen leveren Nuytinck nieuwe kans op

Blessure en schorsingen leveren Nuytinck nieuwe kans op
Foto: © SC

In de verdediging heeft John van den Brom dit weekend weinig valabele opties. Door de schorsingen van N'Sakala en Vanden Borre en de blessure van Gillet komt Bram Nuytinck ongetwijfeld weer in de basis.

De enige die nog als rechtsback kan fungeren, is Chancel Mbemba en dan komt er dus centraal een plaatsje vrij voor Nuytinck. De Nederlander heeft het echter moeilijk. "Hij worstelt met zichzelf. En hij ziet ook dat Mbemba-Kouyate steeds beter aan het worden is. Maar hij doet er alles aan om terug op niveau te komen, dat is ook Bram", aldus Van den Brom.

Dan is het enkel nog afwachten of de trainer van paars-wit een plaatsje vindt voor Dennis Praet. Die deed het enorm goed tegen PSG, maar op de rechterflank is eigenlijk zijn plaats niet. "Maar ik was heel tevreden over die drie centrale middenvelders. Ze deden het erg goed", aldus Van den Brom. Aangezien hij op zoek is naar die vaste ploeg zou het middenveld dus wel ongewijzigd kunnen blijven. Op links wordt dan weer Acheampong verwacht in plaats van de geschorste N'Sakala.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties