Gelukkige Been: "Onverstoorbaar en heel volwassen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Gelukkige Been: "Onverstoorbaar en heel volwassen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mario Been stapte gisteren met een goed gevoel de catacomben van het stadion van Rapid Wenen in. Dankzij het gelijkspel lijkt hij met Racing Genk weer op weg naar Europese overwintering.

"Ik heb van alles genoten: van beide supportersclans, de geweldige sfeer die ze maakten en van een partij met veel mogelijkheden", zei Been aan Sporza. "We speelden de eerste 35 minuten zeer goed. Daar ben ik echt trots op. We maakten de 0-1 die we zochten en hadden de wedstrijd in handen, maar bij de 1-1 en 2-1 waren we gewoon niet scherp. We verdedigden daar als kleine kinderen, die foutjes moeten er echt wel uit."

"Van de tweede helft genoot ik ook weer. De 2-2 viel na een geweldige aanval. Het team was onverstoorbaar en zeer volwassen. Daarna was er nog gevaar aan beide kanten, met een punt kan ik dus leven. We zijn nu ook al zeventien wedstrijden ongeslagen..."

De penaltyfase lokte ook wat verwondering op. "Ik keek ook even vreemd op. Jelle beslist wie trapt en ik had hem dus verwacht, maar hij zal gezegd hebben dat Kara hem mocht nemen. Kara traint daar ook op, hoor. En als hij hem zo binnenschiet, maakt het mij niet uit."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties