Maakt Tchité rentree op Sclessin?

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 17 reacties
Maakt Tchité rentree op Sclessin?
Foto: © SC

De kans is groot dat Mémé Tchité zondag in de blauw-zwarte wedstrijdkern zit voor de verplaatsing naar Luik. "De knoop wordt morgen pas doorgehakt, maar Mémé maakt een gretige indruk", liet Michel Preud'homme optekenen.

Cédric De Volder in Brugge

Club Brugge kijkt zondag Standard in de ogen. Blauw-zwart reed de voorbije weken allesbehalve een vlekkeloos parcours en kan zich eigenlijk geen nieuwe nederlaag veroorloven. Vooral een doelpuntje scoren bleek in de vorige wedstrijd een heikel punt. Tovert Michel Preud’homme met Mémé Tchité op Sclessin een wit konijn uit de hoed?

“We hakken morgen pas de knoop door omtrent de selectie”, vertelt de oefenmeester. “Mémé maakte de voorbije weken een gretige indruk op training en is gemotiveerd om zich te tonen. Mijn assistenten waren bovendien heel blij met zijn eerste helft in de beloftenwedstrijd.”

Bovendien staat er meteen een wedstrijd op Sclessin op het programma. Ook Tchité heeft immers een verleden in De Vurige Stede. “In dat opzicht is het misschien een ideaal moment om hem te lanceren”, liet de oefenmeester zich nog ontglippen. Om vervolgens zijn boek opnieuw te sluiten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties