Wil jij naar Bayern München-Manchester City? Grijp nu dan je kans!

Wil jij naar Bayern München-Manchester City? Grijp nu dan je kans!
Foto: © SC

De groepsfase van de Champions League is alweer bijna achter de rug. In groep D strijden Bayern München en Manchester City op de laatste speeldag wellicht om groepswinst. Er zijn nog enkele tickets beschikbaar voor de kraker en jij kan er mogelijk bij zijn in de Allianz Arena.

Blue Moon Belgium, de enige officieel erkende supportersclub van Manchester City, slaat de handen in elkaar met Supportersclub De Bemvoort en zakt af naar de Allianz Arena om de kraker tussen Bayern München en Manchester City bij te wonen.

Unieke kans
Een wedstrijd meepikken in het stadion van Der Rekordmeister is allesbehalve vanzelfsprekend. De voorbije 229 (!) wedstrijden was de Allianz Arena tot de nok gevuld. Het is dus een buitenkans om Bayern München thuis eens aan het werk te zien.

Kriebelt het bij jou nu al om de wedstrijd op dinsdag 10 december bij te wonen in Duitsland? Neem dan zeker eens een kijkje op de website van Blue Moon Belgium of de website van Supportersclub De Bemvoort om er meer over te weten te komen.

Er zijn nog maar enkele tickets beschikbaar, dus kort op de bal spelen is de boodschap! Tickets (inclusief heen-en terugreis met bus) zijn verkrijgbaar aan 135 euro voor leden en aan 140 euro voor niet-leden.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste voetbaltrips? Treed dan toe tot de Facebook-groep van Voetbalreizen De Bemvoort of  like Blue Moon België om het laatste nieuws als eerste te ontdekken!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties