Jago Verheyen geniet bij Beerschot-Wilrijk: "Denk niet dat ik ergens anders een betere leerschool zou vinden"

Jago Verheyen geniet bij Beerschot-Wilrijk: "Denk niet dat ik ergens anders een betere leerschool zou vinden"
Foto: © SC

Jago Verheyen ademt al jaren Beerschot-Wilrijk. Als 16-jarige maakte hij namelijk de overstap van Germinal Beerschot naar KFCO Wilrijk. Nu geniet de speler van elke speelminuut die hij krijgt.

"Tot mijn zestiende was ik lid bij Germinal Beerschot. Toen maakte ik samen met mijn trainer de overstap naar KFCO Wilrijk. Ik kwam snel in het eerste elftal terecht en maakte op mijn 17e mijn debuut", aldus Verheyen tegen Gazet van Antwerpen.

Dit seizoen komt de speler voorlopig weinig tot spelen toe: "Ik hoop om meer te kunnen spelen, maar wat ik dit seizoen meemaak kan niemand me nog afnemen."

"Leven op een wolk"

"Bij­na elke dag werken on­der een tech­ni­sche staf als de onze, met zul­ke ploeg­maats, het le­ren om­gaan met sup­porters en pers en al­les wat rond dit project leeft, ik denk niet dat ik ergens an­ders een be­te­re leer­school zou kun­nen vin­den."

"Wat de toekomst brengt, dat weet ik niet. Nu is het vooral genieten", aldus de 22-jarige Verheyen. "Toen de trainer me duidelijk weten dat hij me graag bij Beerschot-Wilrijk had, leefde ik op een wolk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Antwerpen (1)

Nieuwste reacties