Voorzitter Cagliari zet deur op kier voor toptransfer Nainggolan

Voorzitter Cagliari zet deur op kier voor toptransfer Nainggolan
Foto: © SC

Radja Nainggolan zou misschien eindelijk een toptransfer kunnen afdwingen. Voorzitter Cellino zet de deur alvast op een kier, al is er volgens hem geen concrete interesse van een Italiaanse topclub op dit moment.

Nainggolan staat al enkele maanden, zelfs jaren, in de belangstelling van diverse clubs. Tot op heden werd de boot bij Cagliari altijd afgehouden, maar nu zou ze dan toch witte rook kunnen komen als Nainggolan misschien wel naar Inter Milaan trekt.
 
Bij de Italiaanse topclub Internazionale is de Indonesiër Erick Thohir sinds kort de nieuwe voorzitter, en hij heeft een oogje op Radja Nainggolan. "Ik zou in de wolken zijn met zijn komst", aldus de Indonesiër enkele dagen geleden. 
 
Daar heeft Cellino, de voorzitter van Cagliari, nu op geantwoord in de Gazetta dello Sport: "Er is nog geen concrete interesse. De enige ploeg die concreet was, is Juventus en dat is twee jaar geleden", tempert hij. Maar hij gunt de Belg wel zijn transfer, zo lijkt het: "Hij geeft al vijf jaar alles voor deze club. Hopelijk wordt hij nu beloond met een transfer naar een topploeg."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties