Reactie Doelpuntenmaker De Smet: "Meer scoren dan in heenronde"

Robby Morren
Robby Morren
| 2 reacties
Doelpuntenmaker De Smet: "Meer scoren dan in heenronde"
Foto: © SC

Stijn De Smet bezorgde Kortrijk met zijn tweede competitietreffer een punt. Met tien man hielden de Kerels OH Leuven op een 1-1 gelijkspel.

Robby Morren in Leuven

"We wisten op voorhand dat het moeilijk zou worden in Leuven. Er waren voldoende kansen langs beide kanten. Ik had verwacht dat degene die scoorde, zou winnen. Gelukkig konden wij de achterstand nog rechtzetten."

Het was De Smet die de gelijkmaker scoorde. "Bij OHL kreeg men de bal niet weg en in de kluts kwam die bij mij terecht. Ik trapte op doel en een Leuvense speler zette er zijn voet nog tegen. Zo week de bal af en ging hij over Bailly binnen."

"Dit is een geen slecht resultaat gezien de omstandigheden"

"Wij hadden nog enkele kansen maar we waren niet efficiënt genoeg in de zone van de waarheid. Ik ben tevreden met een punt. Dit is geen slecht resultaat, zeker niet gezien de omstandigheden. Je mag niet vergeten dat wij een helft met tien man moesten spelen."

Voor De Smet was het nog maar zijn tweede treffer van het seizoen. "Ik heb in de heenronde één keer gesoord, dat is wat weinig. Ik hoop in de terugronde meer te scoren."

Volgend weekend moet Kortrijk vol aan de bak tegen Zulte Waregem. "Wij hebben nog een rekening te vereffenen met die mannen uit de heenmatch", zo waarschuwt De Smet.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties