Invaller Pocognoli gaat opnieuw de boot in met Hannover

Joris De Wolf
| 1 reacties

Hannover is er niet in geslaagd om iets mee te nemen uit Hamburg. De thuisploeg won de wedstrijd met 3-1. Bij Hannover viel onze landgenoot Sebastien Pocognoli na twintig minuten in.

De bezoekers kwamen op voorsprong. Net voor het halfuur scoorde Huszti het openingsdoelpunt. Nog voor de pauze bracht Badelj de bordjes opnieuw in evenwicht. We gingen rusten met een 1-1 tussenstand.

Na de koffie kwam Hamburg heel gemotiveerd uit de kleedkamer. Na amper een minuut maakte Beister er op aangeven van Westermann 2-1 van. Vijf minuten voor affluiten was Hamburg zeker van de overwinning. Calhanoglu maakte zijn vijfde van het seizoen.

Hannover blijft op de sukkel. Pocognoli en co pakten een magere 2 op 21. Hun laatste overwinning dateert al van eind september. Hamburg rukt door deze overwinning op naar de elfde plaats in het klassement.