Mignolet: "Altijd teleurgesteld als je drie goals slikt"

Caroline Tonnelier
| 0 reacties
Mignolet: "Altijd teleurgesteld als je drie goals slikt"
Foto: © SC

Simon Mignolet speelde gisteren een uitstekende wedstrijd tegen Everton, misschien wel zijn beste van het seizoen. Toch moest hij zich drie keer omdraaien in de derby en moest Liverpool zich tevreden stellen met een 3-3 gelijkspel.

De Rode Duivel kijkt op de website van Liverpool terug naar zijn eerste derby. “Als je op het veld staat, krijg je weinig mee van wat rond het veld gebeurt. Je bent gefocust op jouw taak op het plein en dat is proberen zoveel mogelijk tegen te houden. Toch denk ik dat ik hierop zal terugkijken en mijn eerste derby spelen was een goede ervaring.”

Mignolet moest gisteren drie treffers van collega-internationals toestaan. Lukaku klopte hem twee keer en ook Mirallas kon hem verslaan. Echt tevreden was hij dan ook niet. “Soms heb je veel werk, soms heb je niets te doen. Dat is het leven van een doelman, je bent er om reddingen te maken. Aan de andere kant, als je drie goals binnenkrijgt, ben je altijd teleurgesteld.”

Toch gaf de doelman toe dat het punt dat in extremis uit de brand werd gesleept uiteindelijk een opluchting was. “Als je 3-2 achter staat op vijf minuten van het einde, vrees je dat je de wedstrijd zult verliezen.” Mignolet wil dan ook het positieve onthouden en volgende week terug aanknopen met de overwinning, om voort te bouwen op het goede seizoensbegin. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties