Rodgers woedend over tackle: "Mirallas had carrière Suarez kunnen beëindigen"

Rodgers woedend over tackle: "Mirallas had carrière Suarez kunnen beëindigen"
Foto: © SC

Kevin Mirallas mag beide handjes van binnen en van buiten kussen dat hij gisteren in de derby tegen Liverpool geen rood heeft gekregen. Zijn tackle op de knie van Luis Suarez zag er alvast niet al te goed uit.

Mirallas ging in duel met Suarez maar met de voet op de knie van de Uruguayaan: altijd een rode kaart voor zo'n driest inkomen, maar de scheidsrechter van dienst hield het bij geel. En daar was Liverpool-coach Brendan Rodgers het allesbehalve mee eens. "Ik vond dat Mirallas er af moest", zei hij. "Ik heb Kevin al een paar jaar aan het werk gezien en het lijkt me een eerlijke speler, maar je mag het bekijken hoe je wil: vertraagd of niet, het is een heel erge tussenkomst."

"Hij raakte hem aan de zijkant van de knie en dat kan je carrière beëindigen. Het was verschrikkelijk om zo in te komen en het duurde toch tien of vijftien minuten voor Luis het er af kon lopen. Het maakt echter niet uit of het op Suarez of op iemand anders was. Je wil mensen niet voor niets er afgestuurd zien worden, maar als het moet, dan moet je dat doen", vond Rodgers.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties