Reactie Sibum: "Het is geen ballet, hé"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 3 reacties
Sibum: "Het is geen ballet, hé"
Foto: © SC

Bas Sibum verloor gisteravond met Waasland-Beveren op AA Gent met 2-0. De verdediger zag zijn ploeg na de achterstand opnieuw in elkaar zakken. In het natrappen van Soumahoro zag hij dan weer geen graten.

Sander De Graeve in Gent

"We kregen een goal tegen op een moment waarop we echt niet goed stonden, maar dat was in de 65e minuut, dan is er in principe nog niets gebeurd." Toch overkwam Waasland-Beveren hetzelfde als op Zulte Waregem. De defensieve organisatie viel weg na het doelpunt."

"We deden ons werk niet meer zoals het hoort. Daarvoor stonden we heel goed en gaven we echt weinig weg. Na het doelpunt viel dat alles weg, dat is jammer. We moeten leren dat bij een achterstand de wedstrijd nog niet gespeeld is. Dan moeten we gewoon terug in de organisatie gaan staan en hebben we tot de extra tijd om nog een goal te maken."

Soumahoro viel bij Gent nog op door onbestraft natrappen op D'Ulivo, maar Sibum zag er geen graten in. "Nou ja, het is geen ballet, hé." De concurrentie pakte intussen wel punten. "Het is een zeer slecht weekend voor ons, ik heb de andere resultaten gezien."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties