Tweede klasse: STVV onderuit in Limburgse derby, Aalst laat dure punten liggen

Joris De Wolf
| 6 reacties
Tweede klasse: STVV onderuit in Limburgse derby, Aalst laat dure punten liggen
Foto: © SC

In de Belgacom League stonden er zondag nog drie wedstrijden van de zeventiende speeldag op het menu. Lommel haalde het met het kleinste verschil van Sint-Truiden. Eendracht Aalst zag zijn steile opmars gestuit door Dessel Sport.

Lommel – STVV: 1-0
Lommel United heeft de Limburgse derby gewonnen. De ploeg van trainer Stijn Vreven haalde het met 1-0 van Sint-Truiden. Wouter Scheelen maakte na een kwartier spelen het enige doelpunt van de wedstrijd.

Door deze nederlaag verzuimde Sint-Truiden het om samen met Eupen op kop te komen in de tweede klasse. De Kanaries staan nu op een derde plaats in het klassement. Lommel komt door deze overwinning naast Aalst op de achtste plaats in het klassement.

Eendracht Aalst – Dessel Sport: 0-0
De Ajuinen zijn er niet in geslaagd om de positieve lijn van de voorbije weken door te trekken. De troepen van trainer Chris Janssens boekten een 9 op 12 en verkeerden in topvorm.

Aalst was nochtans de betere ploeg, met kansen voor Glouftsis, De Greef en Skhodra, maar bezoekende doelman Burhan stond pal. Door dit gelijkspel blijft Aalst steken op een achtste plaats. Dessel komt op een gedeelde elfde stek.

Andere uitslag:
Visé – Virton: 0-4

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties