Degryse kritisch: "Aan bepaalde zaken moet Lukaku werken"

Degryse kritisch: "Aan bepaalde zaken moet Lukaku werken"
Foto: © SC

Romelu Lukaku scoorde zaterdag twee keer tegen Liverpool, maar bleef niet van kritiek verstoken na enkele mindere passes. Daar reageerde hij ook geprikkeld op naar de Belgische media toe, maar ook voetbalkenner Marc Degryse toonde zich kritisch.

Degryse haalde een paar punten aan die uit het spel van de Rode Duivel moeten. Zoals een pass bij een counter die hij gewoon inleverde. "Daar ligt af en toe het probleem van Lukaku. Hij speelde een fantastische wedstrijd, was dreigend en creëerde kansen. Maar bij een goeie tegenaanval de bal zo lullig verliezen, dat mag niet gebeuren op dit niveau", aldus Degryse in Extra Time.

"Hij is 20 jaar en is een geweldige speler. Maar als ze zich bij Chelsea afvragen of hij klaar is om bij hen te spelen, denk ik niet dat ze dit graag zien. Dit moet verbeteren. We kennen zijn kwaliteiten. Hij moet z'n specialiteiten behouden: kracht, snelheid, explosiviteit, balvastheid en scorend vermogen. Ik wil niet te veel focussen op die ene fase, maar hij moet werken aan die zaken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties