Lukaku: "Mensen zijn niet bezig met het gewone leven van voetballers"

Lukaku: "Mensen zijn niet bezig met het gewone leven van voetballers"
Foto: © SC

Jordan Lukaku speelde met KV Oostende een dijk van een wedstrijd tegen Racing Genk en werd uitgeroepen tot man van de match: "Ach, ik denk dat iedereen de man van de match kon zijn, want we waren allemaal goed", bleef Lukaku nuchter in Reyers Laat.

Jordan had het ook over zijn broer Romelu: “Ik heb geregeld contact met mijn broer. We bellen elkaar op skype of spelen wat met de x-box of playstation en dan praten we over alles wat ons bezighoudt", aldus Jordan Lukaku.

De relatie tussen beide broers zit duidelijk goed: “Als ik het moeilijk had kon ik met hem spreken, maar ook omgekeerd. Hij was toen hij naar Chelsea vertrok helemaal alleen in een hele grote stad als Londen. Hij was nog heel jong – 18 of misschien net 19 – en had het toen een beetje zwaar, omdat hij niet tot spelen toe kwam. Nu is dat allemaal achter de rug", ging Lukaku verder.

En de linksback van Oostende - op huurbasis van Anderlecht - had ook nog een boodschap voor iedereen: “Mensen zijn niet bezig met het gewone leven van de voetballers. Ze denken bij voetballers aan geld, vrouwen, auto’s, mooie huizen, maar het draait daar niet altijd om.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties