Dury: "Als we echt thuis hadden gespeeld, hadden we drie punten meer gehad"

Dury: "Als we echt thuis hadden gespeeld, hadden we drie punten meer gehad"
Foto: © SC

Zulte Waregem staat er in de Jupiler Pro League goed voor en ook in Europa kan het nog een aardig woordje meepraten. Francky Dury blijft het vooral jammer vinden dat het niet in het eigen Regenboogstadion kon spelen in Europa.

Door Aernout Van Lindt

“Donderdag zal het een moeilijke wedstrijd worden. Het is onze laatste kans in Wigan, dus we gaan om te winnen. We gaan daar voluit voor, dan zien we wel waar we uitkomen. Dit Zulte Waregem is sowieso tot veel in staat.”

“Slagen we niet, dan waren we misschien te klein voor de Europa League. Maar we gaan proberen te winnen en daarna proberen verder te gaan in Europa.”

“Zeker drie punten meer”

Francky Dury maakte van de gelegenheid gebruik om ook nog eens iets te zeggen over het moeten spelen van Europese wedstrijden elders dan in het vertrouwde Regenboogstadion.

“Als we echt thuis zouden mogen hebben spelen tegen Wigan en Maribor, dan waren we veel competitiever geweest in de Europa League, want dan hadden we zeker drie punten meer gehad. Dan hadden we nu nog een overwinning nodig gehad om zeker door te gaan”, stelt Dury duidelijk. "Ik blijf het dus jammer vinden dat we niet in eigen huis mochten Europees spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties