Verstevigt Bayern zijn leiderspositie?

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Verstevigt Bayern zijn leiderspositie?
Foto: © SC

Bayern München en Manchester City zijn zo goed als zeker van de volgende ronde in de Champions League. Bayern heeft het maximum van de punten terwijl City een knappe negen op twaalf boekte. Eerste achtervolger CSKA Moskou heeft slechts drie punten.

CSKA Moskou – Bayern München
Bayern trekt naar het koude Rusland voor zijn vijfde partij in deze Champions League. Voor Daniel Van Buyten en co hoeft eigenlijk niets meer. Bayern is al zeker van de volgende ronde in de Champions League.

CSKA Moskou wil misschien wel iets rechtzetten na de zware 5-2 pandoering op het veld van Manchester City. Bovendien kunnen de Russen zich verzekeren van Europees voetbal na de winterstop in de Europa League.

Manchester City – Viktoria Plzen
Manchester City, waarschijnlijk nog altijd zonder de geblesseerde Vincent Kompany, krijgt met Viktoria Plzen op papier een hapklare brok voorgeschoteld. The Citizens zijn dit seizoen goed op dreef in de Champions League.

Viktoria Plzen staat troosteloos laatste in groep D. de Tsjechen wisten nog altijd geen punt te sprokkelen.

Kan CSKA stunten tegen Bayern?

Wie wint deze partij volgens u? Waag er een gokje op bij UNIBET. Als u 60 euro inzet op de thuisploeg, dan verdient u maar liefst 680 euro. Denkt u eerder aan gelijkspel, dan kan een gokje u 285 euro opleveren. Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account? Open er dan een via DEZE WEBSITE, en krijg 60 euro gratis. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties