Preud'homme: "Vijf kanshebbers voor titel"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 19 reacties
Preud'homme: "Vijf kanshebbers voor titel"
Foto: © SC

Arnar Gretarsson liet gisteren uitschijnen dat Club Brugge geen pijlen zal verschieten tijdens de wintermercato. Ook Michel Preud'homme is tevreden met zijn kern. "Al kunnen we eventuele buitenkansjes niet laten liggen."

Cédric De Volder in Brugge

Het was gisteren feest op Jan Breydel. Brandon Mechele en Bjorn Engels verlengden hun contract bij Club Brugge tot 2017. In één adem liet Arnar Gretarsson zich ontvallen dat Club geen behoefte heeft aan versterkingen tijdens de wintermercato. Dat kan je HIER nog eens nalezen.

Ook Michel Preud’homme sluit zich aan bij de woorden van de sportief directeur. Al houdt de Luikenaar de deur op een kier. “We beschikken momenteel over een grote kern met een pak goede spelers. Ook de jongeren weten zich goed te integreren op training. Al kan Club Brugge eventuele buitenkansjes niet laten liggen.”

"In België geen zekerheden omtrent titel"

De voorbije maanden viel te horen dat die kern wel eens te groot zou zijn om op een degelijke manier te kunnen werken. Gretarsson sprak over uitleenbeurten, maar hoe staat de coach daartegenover? “We maken momenteel de analyse van de kern, maar ik wil geen namen gaan noemen. Al is de kans groot dat er enkele jongens zullen worden uitgeleend.”

“De spelers brengen steeds meer wat ik van hen verwacht”, besluit de Luikenaar. “Al staan er enkele cruciale weken voor de deur. In België kan je nu eenmaal geen kern samenstellen waarmee je sowieso de titel zal pakken. Er zijn ook dit seizoen vijf kanshebbers, hé. Die play-offs hebben er bovendien voor gezorgd dat je op dit moment geen enkele inschatting kan maken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties