Reactie Pedersen: "Niet genoeg ballen gekregen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 3 reacties
Pedersen: "Niet genoeg ballen gekregen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nicklas Pedersen had zich meer voorgesteld van zijn terugkeer Achter de Kazerne. Gent won wel, maar de ex-spits van Mechelen speelde een bleke partij. Hij kreeg naar eigen zeggen te weinig ballen.

Sander De Graeve in Mechelen

Gent trapte in het begin van de partij te vaak hoge ballen naar voren. Geen spek voor de bek van een spits als Pedersen. "Ik had het gevoel dat ik de bal niet genoeg had vanavond. Hoe dat kwam? Verschillende redenen. Zij stonden vooral erg goed waardoor het moeilijk was voor ons om de ruimtes te vinden."

Goed was het niet bij Gent. "Net als de rest van de ploeg speelde ik niet goed. We hadden geen goeie dag in balbezit, dan is het altijd moeilijk om goed te spelen. We zullen wat beter moeten spelen om de volgende wedstrijden te kunnen winnen."

"Had de ontvangst erger verwacht"

Het won uiteindelijk toch, zei het op een diefje. "De defensie staat beter en door de nul te houden kunnen we makkelijker winnen. Zij hadden ook wel wat kansen en konden wat doelpunten gemaakt hadden. Er kwam wat geluk bij kijken, maar een gestolen zege wil ik dat niet noemen. Als zij niet scoren dan gebeurt dat in voetbal."

Zijn ontvangst bij zijn ex-club vond hij meevallen. "Het was niet zo slecht als ik verwacht had. Het was goed om terug te komen, de sfeer is hier altijd goed."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties