Dutra: "Klaar om te spelen"

Dutra: "Klaar om te spelen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Woensdag neemt Lokeren het in de Beker van België op tegen Waasland- Beveren. Een match met veel belang, ook om de morrende fans iets terug te geven. Een uitschakeling in de Beker is out of the question.

Door Aernout Van Lindt

En Hamdi Harbaoui, de vlot scorende spits met 11 eenheden, is allesbehalve in vorm. Hij staat al een maand droog en werd in Bergen op het uur vervangen door Dutra. Die was tegen KV Mechelen enkele weken terug wél sterk en op dreef met twee doelpunten. Wil hij zijn kans wagen in de Beker?

“Ik ben klaar om te spelen”, aldus Dutra tegen Voetbalkrant.com. “Als het nodig is, zal ik er staan. Ik wil spelen natuurlijk, maar dat wil iedereen. Het gaat er om wat het beste is voor de ploeg en dat moet de coach beslissen.”

“Geloof in ons team”

En hoe is de relatie met concurrent Harbaoui? Hij ging zonder iemand te groeten na zijn wissel meteen ontgoocheld de kleedkamers in. “Niemand gaat er graag af”, aldus Dutra. “Maar hij respecteert me.”

Is er sprake van een crisissfeertje bij Lokeren? “Neen, ik geloof in ons team. We moeten gewoon meer matchen winnen. De Beker van België is bijzonder belangrijk nu. Even goed rusten en ons dan klaarstomen voor die wedstrijd. Hopelijk hebben we een goede week met Waasland-Beveren en dan ook nog Genk.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties